Tuotteet

Farfalla Essentials on perustettu yli 26 vuotta sitten. Se on ensimmäinen sveitsiläinen, heti perustamisestaan lähtien luomulaatuisiin aromaterapia-, hyvinvointi- ja SPA -tuotteisiin keskittynyt yhtiö.

Farfallalla on jo alusta alkaen ollut visio: jakaa oma inspiraationsa ja luomulaatuisen kosmetiikan asiantuntemuksensa. Farfallan tarkoituksena on luoda mahdollisimman korkealaatuisia ja tehokkaita tuotteita moderneissa, tyylikkäissä pakkauksissa. Suuri osa Farfallan kosmetiikkavalikoimasta on sertifioitu kansainvälisen NaTrue -sertifiointijärjestelmän mukaan ja lähes kaikilla muilla on BDIH:n myöntämä sertifikaatti.

Farfalla onkin kehittänyt todella laadukkaita sertifioituja luomutuotteita. Monissa tuotteista on yli 95% luomua, joka on nykystandardeissa todella paljon. Lukuisissa tuotteissa luomuprosentti on jopa 98%.
Suuri osa tuotteista on tiukassa NaTrue -järjestelmässä tasoa 3, jolloin vähintään 95% raaka-aineista on luomua.

Farfallan toiminnan perusteet ovat
    •    edistää luomufilosofiaa - luontoa ja ihmisyyttä kunnioittaen
    •    ekologiset tuotteet, jotka ovat luonnon kanssa sopusoinnussa
    •    hyvälaatuiset luomuraaka-aineet, luonnon ja eläinten hyvinvointi huomioiden 
- ei eläinkokeita eikä geenimanipulaatiota.
    •    kaikki tuotteet reilun kaupan ehdoilla ja oikeudenmukaisesti hinnoiteltu
    •    työilmapiiri, joka perustuu luottamukseen ja kaikkien työntekijöiden arvostamiseen

Farfallan toimintaperiaatteet heijastuvat tuotteiden korkeassa laadussa. Kaikissa tuotteissa toteutuvat luonnonmukaisuus, esteettisyys, eettisyys ja elinvoimaisuus!

Kure Bazaar

Ensimmäinen uuden aikakauden kynsilakka. Kure Bazaar yhdistää ekologisen koostumuksen muodin räiskyvään värimaailmaan.

Uutta teknologiaa edustava innovatiivinen kynsilakka syntyi pitkän kehittelytyön tuloksena. Tuntuvasti vähemmän kemikaaleja*, mutta ei kompromisseja laadun suhteen.Moitteeton pysyvyys ja kiilto,kuivuu nopeasti!
(* petrokemiantuotteita)

Koostumus, jonka raaka-aineista jopa 85% on peräisin luonnosta. Sisältää mm. puuvillaa, maissia, selluloosaa, perunaa ja vehnää.

Täysin uusi tuotefilosofia joka säilyttää kynsien elinvoiman ja kunnioittaa niiden luonnollista uusiutumista. Sileät, terveet ja myrkyistä vapaat kynnet… yksinkertaisesti väreillä!